Manisa'da kurt sürüye saldırdı

Demirci ilçesinde barınakta bulunan hayvanlara saldıran kurt, sürü de bulunan 2 hayvanı telef etti, 5'ini yaraladı

MANİSA (AA) - Manisa'nın Demirci ilçesinde barınakta bulunan koyun sürüsüne saldıran kurt, 2 koyunu telef etti, 5 koyunu yaraladı.

Demirci ilçesine bağlı Durhasan Mahallesi Gayran mevkisinde yaşayan besici Mehmet Bilgin'in hayvanlarını yerleştirdiği barınağa kurt saldırdı.

Saldırı sonucunda sürüde bulunan 2 koyun telef oldu, 5 koyun da yaralandı.

Mahalle Muhtarı Şerif Akın gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallenin çevresinde bulunan kırsal alanda kurtların bulunduğunu ve zaman zaman sürülere saldırdığını söyledi.

Köylülerin kurt saldırılarına karşı barınakları daha güçlü hale getirdiğini ifade eden Akın, "Mahallemiz yöresinde dağlarımız da kurt var. En son geçtiğimiz yıl ağustos ayında da mahallemiz sakinlerinden çoban Mehmet Şen'inde hayvanlarına kurt saldırmış, 7 koyunu telef etmişti. Şimdi mahallemiz sakinlerinden Mehmet Bilgin'in hayvanlarına saldırdı." dedi.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE