Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler için ek gözaltı süresi verildi

MANİSA (AA) - Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'ndaki gıda zehirlenmesi şüphesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheli için ek gözaltı süresi verildi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığının, Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda akşam yemeğinden sonra askerlerde kusma ve bulantı şikayeti baş göstermesinin ardından başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında yemek şirketinin Manisa'daki yöneticileri, aşçı ve kışlada yemek servisi yapan personelin de bulunduğu 24 kişi, Manisa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından ifadeleri tamamlanmak üzere yeniden emniyete götürüldü.

Dün gece sağlık kontrolünden geçirilen ve bugün adliyeye sevk edilmesi beklenen şüphelilerle ilgili bazı eksiklikler olduğu gerekçesiyle savcılık tarafından ek gözaltı süresi verildi.

Şüphelilerin eksikliklerin giderilmesinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlasında 17 Haziran'da yemekten sonra çok sayıda asker, kusma ve bulantı şikayetiyle hastanelere kaldırılmış, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı