Manisa'da eğitimlerini tamamlayan askerler yemin etti

1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda eğitimlerini tamamlayan 3 bin 374 asker için yemin töreni düzenlendi

MANİSA (AA) - Manisa'da 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda eğitimlerini tamamlayan 3 bin 374 asker için yemin töreni düzenlendi.

Yunusemre ilçesindeki Arif Seyhun Kışlası'nda gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 363'üncü dönem asteğmen adayları ve kısa dönem erler ile 1996/2 tertip erler yemin etti.

Birliğe ilk katılan askerin yaş kütüğüne dönem plaketi çakması sonrasında, Eğitim Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Faruk Şengül ve 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan tarafından geçmişte vatani görevlerini aynı birlikte yapan askeri personelin babalarına katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Tören geçişinin ardından askerler aileleriyle buluşarak özlem giderdi.

AA

Gündem Haberleri

Veterinerde deprem etkisi yapan kedi Türkiye’nin gündeminde
Haluk Levent'in Yıllar Önceki Bergama ve Fon İtirafı Gündem Oldu (61 karakter)
Harabe Evde Bulunan Nazar Davasında Yeni Gelişme: Babaanneden İtiraf
KOYUN VE KEÇİLER ARTIK TEKNOLOJİK MAKİNEYLE YIKANIP İLAÇLANIYOR
Devlet korumasındaki 75 genç YKS’de ilk 100 bine girdi