Manisa'da çöp poşetinde bebek bulunması

Olayla ilgili bebeğin annesi, 17 yaşındaki kızı, eşi ve olayla bağlantısı olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Manisa'nın Kula ilçesinde çöp poşetinde bebek bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Kula Emniyet Müdürlüğü, bir günlük olduğu belirlenen erkek bebeğin çöp poşetine konarak sokağa bırakılmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Bebeğin annesi, 17 yaşındaki kızı, eşi ve olayla bağlantısı bulunduğu değerlendirilen bir kişi gözaltına alındı.

Kula'nın 4 Eylül Mahallesi'nde bir kişi, aracını park ettiği sırada kaldırımda çöp poşetindeki bebeği fark ederek Kula Devlet Hastanesine götürmüş, Salihli Devlet Hastanesine sevk edilen bebeğin bir günlük olduğu belirlenmişti.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü