Manisa’da cinayet

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan şahıs tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan şahıs tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi'nde saat 19.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İ.A. (19) isimli şahıs, namus meselesi yüzünden aralarında daha önce husumet bulunan Mintaz Kargın'ı (50) köy meydanındaki kahvehanenin önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından İ.A, 45 P 2935 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Jandarma ekipleri cinayetin işlendiği bölgede incelemelerde bulunurken, firari cinayet zanlısı İ.A'nın yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kızıl Sakal’dan acı haber! Masrechef Eren evinde ölü bulundu
TÜNEL ÇIKIŞINDA CAN PAZARI
Kızılcahamam'da Otobüs Alev Alev Yandı: Yolcular Ucuz Kurtuldu
AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE BAŞINDAN VURULDU
Otluk alanda başladı, hurdalığa sıçradı: Yangında hasar büyük