Manisa, Spil Dağı'na çıkıyor: Tam 5 mahalle

Manisa Şehzadeler’de 5 mahalleyi kapsayan ilk etap TOKİ konutlarında 685 konut ve 35 dükkan inşaatı sürüyor. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, çalışmaları yerinde inceleyerek projenin kısa sürede tamamlanacağını duyurdu.

Manisa'nın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan ve Spil Dağı eteklerindeki Bayındırlık ile İshakçelebi mahallelerini kapsayan TOKİ konutları, 685 konut ve 35 dükkânla hızla yükseliyor. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Modern ve Afetlere Dayanıklı Konutlar

Baybatur, yaptığı açıklamada, çalışmaların titizlikle sürdüğünü, kimseyi mağdur etmeden en kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini vurguladı. “AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden bu yana kentsel dönüşüm ve afetlere dayanıklı konutlar konusunda kararlılıkla çalışıyoruz,” diyen Baybatur, projeyle ilgili şunları ifade etti:

“Burada devam eden inşaat çalışmaları tamamlandığında, modern ve güvenli konutları vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Gece gündüz demeden çalışan yüklenici firma yöneticilerine teşekkür ederim.”

Şehzadeler İçin Büyük Kazanç

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki bu büyük proje, kentsel dönüşümün yanı sıra bölgenin çehresini değiştirecek ve yaşam kalitesini artıracak. Baybatur, “İnşallah en kısa sürede buranın açılışını vatandaşlarımızla hep birlikte yapacağız. Şehrimize hayırlı olsun,” diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

TESK UYARDI
Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor
91 YENİ MİLYARDER DAHA
89 YILLIK DEV HAVLU ATTI
PAYCO’ya kara para aklama operasyonu: 11 gözaltı