Manisa BBSK’den kadroya bir takviye daha

Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 26 yaşındaki guard Kaan Sarıaslan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 26 yaşındaki guard Kaan Sarıaslan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 2023-2024 sezonu çalışmaları kapsamında bir transferi daha kadrosuna kattı. Manisa ekibi, TED Ankara Kolejliler altyapısından yetişen, profesyonel kariyeri boyunca Mamak Belediyesi, Bursaspor, Ankara DSİ, Büyükçekmece Basketbol, Konyaspor ve TED Ankara Kolejliler forması giyen, geride bıraktığımız sezon TBL'de 14.2 sayı, 3.3 ribaund ve 4.1 asist ortalamaları yakalayan 26 yaşındaki guard Kaan Sarıaslan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!