Manavgat Devlet Hastanesinden 10 entübe hasta başka hastanelere sevk edildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangını sebebiyle, Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki 10 entübe hastanın tedbir amaçlı başka hastanelere sevk edildiği bildirildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamada, "Manavgat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde entübe durumunda olan 10 hasta tedbir amaçlı başka hastaneye nakledilmiştir. Manavgat Devlet Hastanesi yangınla alakalı herhangi bir tehlikeyle karşı karşıya değildir. Hizmetine devam etmektedir." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Akıllılık yaptı polis numarayı yemedi! Antalya'da motosiklete 223 bin lira ceza
Antalya Turunç Masa'dan en çok bunu istiyor
Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Heyelan sonrası offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı
Araç tanınmaz hale geldi! 2 kişi öldü