Malzeme deposu alev alev yandı

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir malzeme deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir malzeme deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, gece saatlerinde Osmancık'ın Şenyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, malzeme deposunda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Ahşap ve plastik malzemelerin bulunduğu depoda kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde yangın çevreye sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında, depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu
Reyhanlı saldırısının faillerinden THKP-C’li terörist Bülent Dükancı Hatay’da yakalandı