Maltepe'de devrilen kamyon karayolunu kapattı

D-100 karayolunun Edirne istikameti cam yüklü bir kamyonun devrilmesi nedeniyle yaklaşık 3 saat trafiğe kapalı kaldı- Olay yerindeki temizlik çalışması tamamlanıncaya kadar ulaşım yan yoldan kontrollü sağlandı

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de devrilen cam yüklü kamyon D-100 karayolunun trafiğe kapanmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Mustafa B. idaresindeki 16 UL 293 plakalı kamyon, karayolunun Küçükyalı Kavşağı mevkisi yakınında Edirne yönünde yan yolu ayıran bariyerlere çarparak devrildi. Daha sonra kamyondaki 10 ton cam kırılarak yola saçıldı.

Kaza nedeniyle D-100 karayolu Edirne istikameti trafiğe kapandı.

Kamyon sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yola devrilen kamyon, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait vinçle kaldırıldı. Belediye ekipleri yola dökülen cam parçaları ve mazotu da temizledi.

D-100 karayolu kazadan dolayı yaklaşık 3 saat ulaşıma kapandı ve bu süreçte trafik yan yoldan kontrollü sağlandı.

AA

Gündem Haberleri

Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde