Maltepe’de çöken binanın enkazından son kişi 25 saat sonra çıkarıldı

Maltepe'de 3 katında çökme meydana gelen 7 katlı binanın enkazında kalan son kişi olan 20 yaşındaki Zeynep İnan, 25 saat sonra ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu çıkarıldı.

Maltepe'de 3 katında çökme meydana gelen 7 katlı binanın enkazında kalan son kişi olan 20 yaşındaki Zeynep İnan, 25 saat sonra ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu çıkarıldı. Hayatını kaybeden İnan'ın cansız bedeninin enkazdan çıkarıldığı anlar havadan görüntülendi.

Enkaz altında kalan son kişi de çıkarıldı

Arama kurtarma ekiplerinin 25 saat süren çalışmaları sonucunda enkaz altında kalan son kişi olan 20 yaşındaki Zeynep İnan çıkarıldı. İnan'ın enkazdan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildiği anlar böyle görüntülendi. Son kişinin de çıkarılmasıyla birlikte enkazdaki arama kurtarma çalışmalarında sona gelindi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Türkoğlu’nun şehit edilmesine ilişkin soruşturmada 5 tutuklama
Kanser hastası sokak ortasında can verdi
Ekonomik krizde 480 milyon lira vermeyi normal gördü
VALİ YARDIMCISININ İNTİHAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI
İfade yetmedi gözaltı kararı çıktı!