Mali Müşavirler ve bürokratlar iftarda buluştu

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından düzenlenen iftar programı mali müşavirler ve Ankara'da görev yapan Konyalı bürokratları bir araya getirdi.

Ankara’da düzenlenen iftar yemeğine Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, Kamu Gözetim Başkanı Seyit Ahmet Baş, Bütçe Genel Müdürü İlhan Hatipoğlu ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere bakanlıklarda görev yapan Konyalı bürokratlar katıldı.
İftar programından sonra konuşan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, bu yıl iftar programlarının altıncısını düzenlediklerini ve ilginin giderek arttığını söyledi. Turan, "Siz değerli hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz, memleket meseleleri konuşuyoruz, Konya’mız ile ilgili yapılacak projeleri konuşuyoruz. Gerçekten bu süreçte çok büyük ivme kazandık. Sizlerin desteği ile de birçok problemimizi de çözdük, inşallah çözmeye de devam edeceğiz. Bizler Konya Mali Müşavirler Odası olarak Türkiye’nin büyük meslek örgütlerinden biriyiz. İftar programlarımız Konya’mızda ilçelerde de düzenliyoruz. Ayrıca Ankara’da siz değerli hemşehrilerimiz ile birlikte oluyoruz ve bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu birlikteliğimiz her zaman devam eder. Bu duygu ve düşüncelerle yaklaşan Kadir Gecenizi, Ramazan Bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Ramazan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi iftarda Kılıçaslan ailesine misafir oldu
Hamileler oruç tutabilir mi? Bu uyarılara dikkat
Uzmanından örnek Ramazan menüleri! Sağlığınız için bu önerilere kulak verin
Sahura kalkmanın sağlığa faydaları! Mide sorunları olanlar dikkat!
Sağlıklı oruç tutmanın püf noktaları! Dr. Ümit Aktaş'tan Ramazan'da beslenme modeli