Malezya'da terör operasyonu

Üst düzey yetkililere suikast hazırlığında olan bir kişinin de aralarında olduğu 7 şüpheli yakalandı

ANKARA (AA) - Malezya'da düzenlenen operasyonlarda 7 terör şüphelisinin yakalandığı bildirildi.

Yerel basında yer alan habere göre, Emniyet Müdürü Mohd Fuzi Harun, 3'ü Endonezyalı olmak üzere 7 terör şüphelisinin yakalandığını açıkladı.

Yakalanan şüphelilerden birinin Kral Sultan V. Muhammed, Başbakan Mahathir Muhammed ve bir bakana suikast hazırlığında olduğu belirtildi.

Suikast hazırlığındaki kişinin DEAŞ ile bağlantılı olduğu kaydedilirken, daha önce sosyal medya hesabından, V. Muhammed, Mahathir ve üst düzey yetkililere saldırı tehdidi yapan paylaşımlarda bulunduğu ifade edildi.

Diğer şüphelilerin de DEAŞ propagandası yaptıkları ve Suriye'de faaliyet gösteren terör örgütüne katılma hazırlığı içinde oldukları bildirildi.




AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti