Malazgirt Kaymakamı trafik kazası geçirdi

Muş Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı'nın içinde bulunduğu makam aracı, Korkut ilçesinde şarampole devrildi- Kazada Kaymakam Kırlı, eşi, iki çocuğu ve makam şoförü yaralandı

MUŞ (AA) - Muş'un Korkut ilçesinde, Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı'nın içinde bulunduğu makam aracı şarampole devrildi. Kazada, Kaymakam Kırlı ile 4 kişi hafif yaralandı.

Aykut Canikli'nin kullandığı ve içerisinde Kaymakam Kırlı ile ailesinin bulunduğu 49 AN 971 plakalı otomobil, Korkut ilçesine bağlı Dereiçi köyü yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada Kaymakam Kırlı, eşi Sevil Kırlı, kızları 5 yaşındaki Zeynep Aybüke ve 3 yaşındaki Elif ile makam şoförü Canikli yaralandı.

Ambulanslarla Korkut Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, buradaki müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.



AA

Gündem Haberleri

KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı