Malatya’da yoğun kar altında arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin vurduğu Malatya'da olumsuz hava şartları altında arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin vurduğu Malatya'da olumsuz hava şartları altında arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında Malatya'da enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılması için başlatılan çalışmalar yoğun kar yağışı ve tip altında devam ediyor. Arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü kentte bir yandan da vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için yoğun çaba sarf ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon'da Şok Olay: Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı Silahla Vuruldu
Dükkan kiracısı faciayı aylar önce böyle görüntülemiş
Hayat Kurtaran İtfaiyeci Kundakçı Çıktı: Eski Sevgilisi Yoğun Bakımda
İzmir paylaşımı yapan Berna Laçin, SEGBİS ile ifade verecek
Milyonluk ziynet eşyasını elleriyle dolandırıcıya verdi