Malatya'da uyuşturucuyla mücadele

Kentte düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı- Operasyonlarda 25 kilo 55 gram metamfetamin, 60 kilo 44 gram toz ve 13 kilo 65 gram kubar esrar ile 501 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

MALATYA (AA) - Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte bayram öncesi ve bayram süresince uyuşturucu ticaretinin engellenmesine yönelik operasyon düzenledi.

Çeşitli ikametlerde ve üst aramalarında 25 kilo 55 gram metamfetamin, 60 kilo 44 gram toz esrar, 13 kilo 65 gram kubar esrar ile 501 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma" ve "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı