Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Operasyonda 4 bin 687 kök kenevir bitkisi, 1 kilo 500 gram kubar esrar ile 70 uyuşturucu hap ele geçirildi

MALATYA (AA) - Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 bin 687 kök kenevir bitkisi, 1 kilo 500 gram kubar esrar ile 70 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, merkez Yeşilyurt ilçesine bağlı bir mahallede uyuşturucu kaçakçılığı yapıldığı ve kenevir ekildiği belirlendi.

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler şüpheliyi gözaltına alırken, narkotik dedektör köpekleri "Kitap" ve "Ekip"in katılımıyla yapılan aramalarda ise 4 bin 687 kök kenevir bitkisi, 1 kilo 500 gram kubar esrar ile toprağa gömülü 70 uyuşturucu hap ve bir kilogram kenevir tohumu ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?