Malatya'da uyuşturucu operasyonları

Gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı

MALATYA (AA) - Malatya'da uyuşturucu satıcıları ile kullanıcılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir iş hanına "şok uygulama" yaptı. Operasyonda satışa hazır 69 paket halinde toplam 345 gram esrar, 3 gram metanfetamin ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kent giriş noktalarında gerçekleştirilen yol uygulamasında ise şüphe üzerinde durdurulan bir otobüsteki yolcu T.Y'nin üzeri arandı. Aramada, 224 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi.

Çalışmalarda gözaltına alınan 6 şüphelinin 4'ü "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı. 2 kişi ise haklarında "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

3 bin yıllık Hisar Arkeopark 2026’nın ilk ayında açılıyor
Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi