Malatya’da ürküten görüntü

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, Adıyaman-Malatya karayolu üzerinde 80 kilometrelik güzergahta oluşan çatlaklar ürküttü.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, Adıyaman-Malatya karayolu üzerinde 80 kilometrelik güzergahta oluşan çatlaklar ürküttü.

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen 10 ilden biri olan Malatya'da, Adıyaman-Malatya karayolu Doğanşehir-Erkenek tüneli güzergahında yer yer 20 santimetre genişliğinde oluşan çatlaklar depremin şiddetini ortaya koydu. Yaklaşık 80 kilometrelik bir güzergahta oluşan çatlakların onarılması için karayolları ekipleri çalışma başlatırken, bölgede trafik ise kontrollü sağlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

2 MOTOSİKLETE 254 BİN LİRA CEZA
ANNESİNE POMPALIYLA ATEŞ AÇTI
Saldırıdan sağ kurtuldu okula eşyalarını almaya gitti
KIZ KAÇIRMA SÖYLENTİSİ MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ
Karaman-Kılbasan Yolunda Korkutan Kaza