Malatya'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı

Otomobil ile işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpıştığı kazada, otomobilde bulunan baba ve oğlu hayatını kaybetti

MALATYA (AA) - Malatya'da otomobil ile işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Temel yönetimindeki 44 AT 370 plakalı otomobil ile konfeksiyon fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Müslüm Ürkmez idaresindeki 44 NB 407 plakalı servis minibüsü, Malatya-Adıyaman Karayolu'nun Kayseri yol ayrımındaki Tavşentepe mevkisinde çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Ali Seydi Temel (55) ile oğlu Ahmet Temel (34) olay yerinde hayatını kaybederken, servis minibüsü sürücüsü Ürkmez ile Ezgi Gülcan, Zıddi Elmalı ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı.

Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Malatya Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Kanunu Sultan Süleyman vefatının 460’ıncı yılında anıldı
Harbiye'de Hüzünlü Veda: Serhat Kılıç Son Yolculuğuna Uğurlandı
ÇIKIŞTA NE DEDİ?
MİLYONLARI İLGİLENDİREN YILLIK İZİN KARARI
BOŞ YER BUTONU GELDİ