Malatya’da silah ticaretine geçit yok

Malatya'da bir ikamette yasa dışı silah ticareti yapıldığı ihbarı sonrası operasyon düzenleyen polis, çok sayıda silah ele geçirdi.

Malatya'da bir ikamette yasa dışı silah ticareti yapıldığı ihbarı sonrası operasyon düzenleyen polis, çok sayıda silah ele geçirdi. Olayda bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Yeşilyurt ilçesinde bir adreste yasa dışı silah kaçakçılığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda M.A.'ya ait olduğu belirlenen ikamete operasyon düzenlenirken, ikamette yapılan aramalarda üç adet tabanca ile çeşitli ebatlarda 659 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.A. işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİNDE ADİL ÖKSÜZ DETAYI
ÜNLÜ İSİMLER TUTUKLANDI
OĞUZHAN UĞUR GÖZALTINDA
Nurdan Eriş'in Haluk Levent İtirafı: Beni Kullandı!
İnşaatta merdivenlerden düşen işçi hayatını kaybetti