Malatya’da servis araçlarında denetim artıyor

Malatya'da haftanın son iş gününde öğrenci ve işçi servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Malatya'da haftanın son iş gününde öğrenci ve işçi servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Evraklarında eksik bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Malatya'da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ekipleriyle birlikte kentin muhtelif noktalarında öğrenci ve işçi servis araçlarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Denetimlerde 162 araç kontrollerden geçirilirken, 54 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı 6 araç ise trafikten men edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tıraşını beğenmedi, berberini bıçakladı
İnternetten araştırma yapıp silahla kuyumcu soydu
Oğuzhan Uğur’un da gözaltına alındığı operasyonda sayı 9’a yükseldi
Marketteki müşteri hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan EGO otobüsünü son anda fark etti, kurtuldu