Malatya'da ortalık karıştı, kotçuda çıkan tartışma böyle bitti

Malatya'da bir kişi, iş yerinde çalışanı arkadaşını pompalı tüfekle vurarak ağır yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Emeksiz Caddesi girişinde kot pantolonu satışı yapan bir işyeri çalışanı A.C. (27) ile görüşmeye gelen arkadaşı Y.B. arasında henüz bilenmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Çıkan tartışma sonrası olay yerinde ayrılan Y.B. daha sonra yanına pompalı tüfek alarak geldiği iş yerinde A.C'ye. ateş açtı. Açılan ateş sonucu genç, ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı A.C. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren A.C.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayın zanlısı gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

TRT emeklisi Cezmi Togay, arkadaşını beklerken hayatını kaybetti
30 METRE SAVRULDU, DURUMU AĞIR
"Oğlum ölmeyecek" feryadı yürek burkmuştu, o genç kurtarılamadı
Yankesicinin el çabukluğu izleyenleri şoke etti
Niğde Kalesi’nde Duvar Çöktü! Yol Trafiğe Kapatıldı