Malatya'da freni boşalan kamyon devrildi

Darende ilçesinde refüjdeki ağaçlar ve elektrik direkleri ile park halindeki araçlara ve iş yerine çarparak devrilen kamyonun sürücüsü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Darende ilçesinde freni boşalan kamyon, refüjdeki ağaçlar ve elektrik direkleri ile park halindeki araçlara ve iş yerine çarparak devrildi, sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Alınan bilgiye göre, Somuncu Baba Bulvarı'nda rampa aşağı inen Derviş Başer (50) yönetimindeki 42 SF 250 plakalı karton yüklü kamyonun freni boşaldı.

Refüjdeki elektrik direği ve ağaçlar ile park halindeki araçlar ve tamir atölyesine çarparak devrilen araçta sıkışan sürücü, çevredekiler ve polis ekiplerince çıkarıldı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü, polis aracıyla kaldırıldığı Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı.

Kaza nedeniyle D-300 karayolunda bir süre aksayan ulaşım, belediye ve TEDAŞ ekiplerinin çalışmasının ardından kontrollü olarak açıldı.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi