Malatya’da depremin yeni görüntüleri cami kamerasına yansıdı

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bir caminin güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, vatandaşların panik anları görülüyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 11 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ederken, bölgede çekilen görüntüler ise afetin boyutunu gözler önüne seriyor. Günler sonra ortaya çıkan 7.6 büyüklüğündeki depreme ait görüntüler, Battalgazi ilçesi Hasan Varol Mahallesi'nde bulunan Kernek Karagözlüler Camii'nin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Deprem sırasında vatandaşların panik anları görülürken, emekleyen, kedisini arayan, işaret parmağını kaldırarak camide tekbir getiren ve kolonlara sarılanlar yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gözaltına alınan Nihat Kahveci serbest bırakıldı
Dondurma yüklü Algida kamyoneti devrildi, dürücü yaralandı
Alanya'da Kaçak Et Operasyonu: 300 Kilogram Et İmha Edildi
Ayakkabı dükkanından seçer gibi seçti: Apartmandaki seçici hırsız kameraya yansıdı
Haluk Levent’in Bursa’da gözaltına alınmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı