Malatya’da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Malatya'da sağanak yağış ve şiddetli fırtına etkili oldu. Yer yer doluya dönüşen yağış Arapgir ile Akçadağ ilçesinde meyve bahçelerine zarar verdi.

Malatya'da sağanak yağış ve şiddetli fırtına etkili oldu. Yer yer doluya dönüşen yağış Arapgir ile Akçadağ ilçesinde meyve bahçelerine zarar verdi.

Malatya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış yer yer doluya dönüştü. Kırsal bölgelerde etkili olan dolu yağışı Arapgir ile Akçadağ ilçelerinde meyve bahçelerine de zarar verdi. Kısa süre etkili olan dolu yağışı nedeniyle Akçadağ'da kayısı ağaçlarındaki çok sayıda meyve yere döküldü. Aralıklarla devam eden sağanak yağışların kent genelinde bir süre daha etkili olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan