Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor

6 Şubat depremlerinde Malatya'da ağır hasar alan binaların yıkımı aralıksız devam ediyor.

6 Şubat depremlerinde Malatya'da ağır hasar alan binaların yıkımı aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan asrın felaketi sonrası ağır yıkımın yaşandığı illerden biri olan Malatya'da acil yıkılacak binalar kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Malatya'da yaklaşık 6 bin 586 yapının yıkılarak veya ağır hasar alarak kullanılamaz duruma geldiği açıklanırken, enkazlarda iş makineleri ile kaldırılıyor. Malatya Valiliği tarafından en son yapılan açıklamada 45 bin yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina olduğu belirtilirken, binaların yıkımlarına ise ara verilmeden devam ediliyor.

Kentin birçok noktasında iş makineleri kontrollü bir şekilde yıkılan binalar daha sonra hafriyat kamyonları ile birlikte şehir dışındaki alanlara taşınıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı