Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da bireysel antrenmanlar sürüyor

3. Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da futbola verilen korona virüs arasını futbolcular evlerinde güç depolayarak geçiriyor.

3. Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da futbola verilen korona virüs arasını futbolcular evlerinde güç depolayarak geçiriyor.

Ligde son oynadığı maçlardan topladığı puanlarla hızla küme düşme hattından uzaklaşan Malatya ekibi, lig her an başlayacakmış gibi hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu yeşilli futbolcular hocaları Alaattin Gülerce'nin hazırladığı bireysel programlarla evlerinde güç depoluyor.

Bireysel antrenmanlarını videoya kaydederek Alaattin Gülerce ile paylaşan futbolcuların lig takvimi netleşinceye kadar bu tempoyu devam ettirecekleri belirtildi.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı’nın Loca Davasında Mahkemeden 3. Red Kararı
Orkun Kökçü, aday kadrodan çıkarıldı
Montella: "Islıklanmayı hak ettik ama abartıldı"
İsmail Yüksek mağlubiyet için "Utanç verici" dedi
Uzun saçlarıyla rakiplerine 2 kırmızı kart aldırdı