Malatya Park yeniden hizmette

Malatya'nın tek alışveriş ve yaşam merkezi olan Malatya Park, depremden sonra yeniden faaliyete geçerek konuklarını ağırlamaya başladı.

Malatya'nın tek alışveriş ve yaşam merkezi olan Malatya Park, depremden sonra yeniden faaliyete geçerek konuklarını ağırlamaya başladı.

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş depremlerinin ardından otopark alanında depremzedelere günlük iki öğün sıcak yemek ikramı ile halkın yanında olan Malatya Park AVM, bu süreçte giriş katı da açarak depremzedelerin yanında oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan incelemelerde hasarsız raporu verilen Malatya Park, 27 Şubat'ta yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremden sonra hizmetlerine ara vermek zorunda kaldı.

Yapılan tespit ve incelemelerin ardından dün itibariyle yeniden kapılarını halka açan Malatya Park'ta yemek katının yanı sıra alışveriş mağazalarının da açık olduğu öğrenildi.

AVM'nin bu süreçte sabah saat 10.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

500 milyona çekici satın aldı! Petrol devini taşıyacak
Afyonkarahisar Defterdarı dijitalleşme stedi
AKEDAŞ Antalya'ya 558 milyon lira harcadı
KONYA SANAYİSİNDE ENERJİ DEVRİMİ
Konya’da En Çok Tercih Edilen Kamyon Modelleri İçin Yeni Dönem Başlıyor