Makinelerin savaşını insanoğlu kaybediyor

Kağıthane’de freni boşalan servis minibüsü kaldırıma çıkarak yayaların arasına daldı. Kazada 51 yaşındaki Mesut Kılıç hayatını kaybederken, aralarında bir çocuğun da bulunduğu 4 kişi ağır yaralandı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana gelen kazada, freni boşalan bir servis minibüsünün yayaların arasına dalması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı. Olay, saat 16.00 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi Bakkal Sokak’ta yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, 67 yaşındaki Osman K. idaresindeki 34 LAA 223 plakalı servis minibüsü, fren sistemindeki arıza nedeniyle kontrolden çıkarak kaldırıma yöneldi. Minibüs, kaldırımda yürüyen yayalara çarptıktan sonra park halindeki 34 HMS 673 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde 51 yaşındaki Mesut Kılıç’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada sürücü Osman K. ile Elif Ö. (44), Ayşegül E. (52) ve 9 yaşındaki Hasan Çınar Ö. ağır yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Mesut Kılıç’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

52 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
HSK’nın yeni atama kararnamesi yayımlandı: 948 görev yeri değişti
Eski CHP Serik İlçe Başkanı rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı
KADES ile yardım istedi, cinayeti jandarma önledi
Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu