Makam odası sınıf oldu, Kaymakam Gürçam öğrencilerin sorularını yanıtladı

Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, ders amacıyla ziyaretine gelen öğrenciler için makam odasını adeta sınıfa çevirdi.

Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, ders amacıyla ziyaretine gelen öğrenciler için makam odasını adeta sınıfa çevirdi. Küçük konuklarına göreviyle ilgili bilgiler vererek sorularını yanıtladı.

Murat Deniz İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, hayat bilgisi dersi yönetim birimleri konusunu Kaymakam Gürçam'ın makam odasında işledi. Öğrencilerin aklındakilere yanıt veren Şafak Gürçam, "Bugün olduğu gibi okul idaresi ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin bilgilerini, pratik uygulamalarla pekiştiriyor. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Öğrenciler, ikramlarda bulunan Gürçam'a kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu
Fırtına şiddetini artırdı! Alanya ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara