Mahir Ünal'a Ahmet Şan sorusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal MYK toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar sırasında Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'da 'Bylock' çıkması sorusu soruldu.

 

AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcü Mahir Ünal, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın 'Bylock' kullandığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmasına ilişkin soruya cevap verdi. Ünal, "Devletin güvenlik sorunu haline gelen bir mesele siyasetin müdahalesine açık olamaz. İlgili mahkemeyi dinlemek gerektiğini düşünüyorum.  Hakimlerimiz ve savcılarımızla ilgili FETÖ’nün oluşturmak istediği şüphelere asla fırsat vermemek gerekiyor.

Bu konuda nasıl olmuştur, ne olmuştur yargı süreçleri ile bilgi alırız ama bunları karşılıklı bir siyasetin malzemesi haline getirmek, bir milli güvenlik sorunu üzerinden siyasetin rantını devşirmek son derece yanlış olur” dedi.

 

Yerel Haberleri

3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU
Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR