Madenciler, enkazdan kurtardıkları Aleyna’yı ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 248'inci saatte kurtarılan Aleyna Ölmez'i kurtaran madencileri onu hastanede ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 248'inci saatte kurtarılan Aleyna Ölmez'i kurtaran madencileri onu hastanede ziyaret etti.

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli depremin ardından enkaz altından 248'inci saatte kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'i enkazdan kurtaran madenciler tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesinde ziyaret etti. Madenciler, Aleyna Ölmez ve teyzesi ile görüştü, çiçek ve plaket takdim etti. Aleyna Ölmez ise kendisini kurtaran madencilere teşekkür etti.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda çalışma sonucunda kurtarılan Aleyna Ölmez, ambulans uçakla Ankara'ya getirilmişti. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği Ölmez'i bugün ise madenciler ziyaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gözaltına alınan Nihat Kahveci serbest bırakıldı
Dondurma yüklü Algida kamyoneti devrildi, dürücü yaralandı
Alanya'da Kaçak Et Operasyonu: 300 Kilogram Et İmha Edildi
Ayakkabı dükkanından seçer gibi seçti: Apartmandaki seçici hırsız kameraya yansıdı
Haluk Levent’in Bursa’da gözaltına alınmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı