Maden ocağında kaza! Sıddık Taysi hayatını kaybetti

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde bulunan krom maden ocağında meydana gelen kazada işçi Sıddık Taysi yaşamını yitirdi

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen kazada dengesini kaybederek yüksekten düşen 1 işçi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay, Kayseri'nin Tomarza İlçesine bağlı Işıklar Mahallesi ile Çayinli Mahallesi arasında bulunan krom madeninde meydana geldi. İddiaya göre işçi Sıddık Taysi, çalıştığı sırada dengesini kaybederek yüksekten yere düştü.

Talihsiz adam ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahalede Sıddık Taysi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Taysi'nin cenazesi de ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

AKILLARA DURGUNLUK VEREN TUZAK
Eski SPK Yöneticileri ve BDDK Yetkilisi Tutuklandı
Kuyumcuyu soyan Moldovalı şahıs havalimanında yakalandı
Eve geldi, eşinin cansız bedeniyle karşılaştı
Afyon'da ’Asılsız ihbar’ ve tehdit çetesine operasyon