Maçın ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu: "Bizim için kritik bir maçtı"

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'ı 2-0 yenen Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, kendileri adına kritik maçı geride bıraktıklarını belirtti.

Topçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Galatasaray'a karşı istekli bir oyunla mücadeleye başladıklarını kaydederek, "Etkili bir oyun ortaya koyduk. Duran toplarda birkaç sıkıntımız olduğunu söyleyebilirim ama genel itibarıyla iyiydik. Bizim için kritik bir maçtı. Çünkü son haftalardaki puan kayıplarımız bizi sıralamada biraz geriye itmişti" diye konuştu.

Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerini ileten Topçu, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin bırakma sinyaliyle ilgili soru üzerine, şunları söyledi:

"Galatasaray büyük bir camia. Ne olursa olsun, Mustafa hocanın kalitesi tartışılmaz. Camianın beklentisi nedeniyle zaman zaman böyle sıkıntılar olabilir. Birisi büyük camia, diğeri büyük futbolcular, diğeriyse büyük hoca. Ben bunu da atlatacaklarına inanıyorum."



AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor