Maçın ardından

- Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sözeri:- "Biz 1 puanı, bu kötü oyuna rağmen kazanç olarak görelim"- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak:- "Böyle oynadığımız sürece, bundan sonraki maçlarda 3 puanları alıp yolumuza devam edec


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig'in 13. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Erkan Sözeri, rakiplerinin daha iyi oynadığını, 1 puanın kendileri için kötü sayılamayacağını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sözeri, iki haftadır kendilerine yakışmayan goller yediklerini belirtti.

Sözeri, karşılaşmaya iyi başlamadıklarını dile getirerek, "Bu da ister istemez iyi oynamamızı engelliyor. Özellikle ilk yarıda maalesef iyi oynayamadık. İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle biraz toparladık. Erzurumspor bizden daha iyi oynadı. Çok kazanmak istiyorduk ama maalesef sonuca yansıtamadık. Erzurumspor'u tebrik etmek gerekiyor. Biz 1 puanı, bu kötü oyuna rağmen kazanç olarak görelim." dedi.


- Büyükşehir Belediye Erzurumspor cephesi


Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise kazanabilecekleri maçtan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.

Maçın sonuna kadar iyi futbol oynadıklarını aktaran Altıparmak, şu değerlendirmede bulundu:

"Maç içinde kırılma anları vardı. Biz bu kırılma anlarını yakalasaydık galip gelebilirdik. Oyuncularımı kutladım. Böyle oynadığımız sürece, bundan sonraki maçlarda 3 puanları alıp yolumuza devam edeceğiz. İki gol atan takımın kazanması gerekiyordu. İki gol atan takımın 2 gol yememesi gerekiyordu. Bu ligde 1 puan, 1 puandır. Gaziantep'i de tebrik ediyorum."


AA

Spor Haberleri

Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü
Fenerbahçe'de yüzler asık moraller sıfır