Maçın ardından

- Beşiktaş Antrenörü Çiçek:"Hem ilk yarıda hem ikinci yarıda öndeyken oyunu tutabilseydik maçı kazanabilirdik"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Antrenörü Şeref Çiçek, Süper Lig'de Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta üstünlüğü koruyamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

Çiçek, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadelede 4 golün ve birçok pozisyonun yaşandığını belirterek, "Seyredenler açısından güzel bir gece oldu. Hem ilk yarıda hem ikinci yarıda öndeyken oyunu tutabilseydik maçı kazanabilirdik." dedi.

Zorlu 3 resmi maçı geride bıraktıklarını hatırlatan Çiçek, "Bu zorlu seride Şampiyonlar Ligi'nde istediğimizi elde ettik ama ligde olmadı. İki kez öne geçtik. 2-1 öndeyken 3-1'lük üstünlüğü yakalayabilecek pozisyonu bulduk. Lens'in pozisyonu kırılma anı oldu. Dönüşünde golü yedik. İki takım da beraberliği hak etti." ifadelerini kullandı.


AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te