Maçın ardından

- Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök:"Çok kötü oynadığımızı söyleyemem. Kazanmak için pozisyonlar da bulduk ama olmadı"- Giresunspor Teknik Direktörü İldiz:"Balıkesir gibi zorlu bir deplasmandan 3 puan almak güzel oldu"


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 19. haftasında sahasında Giresunspor'a 1-0 yenilen Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök, "Çok kötü oynadığımızı söyleyemem. Kazanmak için pozisyonlar da bulduk ama olmadı." dedi.

Cangök, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maçtan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Oyuncularının kazanmak için gerekli çabayı gösterdiğini belirten Cangök, "Bazen topun istemediği günler oluyor. Giresunspor, çok fazla kalemize gelemedi ama son dakikalarda bulduğu frikik golüyle maçı lehine çevirmesini bildi. Çok kötü oynadığımızı söyleyemem. Kazanmak için pozisyonlar da bulduk ama olmadı." diye konuştu.


- Giresunspor cephesi


Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, deplasmanda aldıkları galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Zor bir rakibe ve hava koşullarına karşı mücadele ettiklerini vurgulayan İldiz, şunları kaydetti:

"İlk yarıda çok dengeli bir maç oldu. Biraz daha hücuma yönelik oynamamız gerekiyordu. Yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle bunu uygulamaya çalıştık. Nitekim golü bulduk. Aslında ikinci golü de bulabilirdik ama penaltıdan yararlanamadık. Balıkesir gibi zorlu bir deplasmandan 3 puan almak güzel oldu. Hem deplasman galibiyeti hem de direkt rakibimizi yenmiş olmamız açısından önemliydi."

AA

Spor Haberleri

Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Aziz Yıldırım Dönüyor! Fenerbahçe’de Kartlar Yeniden Karılıyor
SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SİNYALİ