Maçın ardından

Yeni Amasyaspor Teknik Direktörü Sarı:- "Yeni Amasyaspor bu maçta etkili bir mücadele gösterdi. Gösterdikleri mücadeleden dolayı bütün oyuncularımı kutluyorum"- Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:- "Benim için özellikle altyapıdan gelen oyuncuların oynamas

AMASYA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası F Grubu üçüncü hafta maçında Sivasspor'a 3-2 yenilen Yeni Amasyaspor'un teknik direktörü Ergün Ufuk Sarı, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Sarı, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Sivasspor'un tecrübeli ve güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Yeni Amasyaspor'un mücadele anlamında takdiri hak ettiğini vurgulayan Sarı, şunları kaydetti:

"Yeni Amasyaspor bu maçta etkili bir mücadele gösterdi. Gösterdikleri mücadeleden dolayı bütün oyuncularımı kutluyorum. Yeni Amasyaspor'un hedefi, 3. Lig'e çıkmak. Ancak maç trafiği ve kadro kısıtlılığı nedeniyle liderden 4 puan geriye düştü. Bunun sıkıntısını çektik ancak futbolda bunu telafi edebiliriz."


- Sivasspor cephesi


Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise rakiplerinin baskılı mücadele ettiğini, pek çok pozisyon bulduğunu bildirdi.

Yeni Amasyaspor'u gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Bakkal, "Maçta tecrübemiz ve kalite farkımız ortaya çıktı. Benim için özellikle altyapıdan gelen oyuncuların oynaması, ligde oynatamadığımız, maç eksiği olan oyuncularımı oynatma ve onları görme adına güzel bir maç oldu." ifadelerini kullandı.




AA

Spor Haberleri

Arda Güler’in Omzundaki Cihaz Ne İşe Yarıyor?
BİSİKLETİN NABZI KONYA’DA ATACAK
Konyaspor’un 19. Hafta Hakemi Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası Final Tarihi Belli Oldu
Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası