Maçın ardından

- Türkiye 16 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Ceyhan:"Yaşanan olaylar nedeniyle çok üzgünüz ama hayat devam ediyor. Biz de işimize devam etmek durumundayız"- İtalya 16 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Zoratto:"2001 doğumlu oyuncularda Türkiye

ANTALYA (AA) - Özel maçta İtalya'yı 2-0 mağlup eden 16 Yaş Altı Milli Takımı'nın teknik direktörü Ahmet Ceyhan, İstanbul’da yaşanan terör olayı nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını belirtti.

Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Ceyhan, şunları kaydetti:

"Yaşanan olaylar nedeniyle çok üzgünüz ama hayat devam ediyor. Biz de işimize devam etmek durumundayız. Oyuncularım, önümüzdeki sene 17 yaş takımı olacaklar ve resmi maçlar oynayacaklar. Oyuncularımızı oraya hazırlamaya çalışıyoruz. Antalya'ya 20 kişilik bir kadro ile geldik. Herkese şans vermeye çalıştık. Bundan sonra da bir Ege Turnuvamız var. İnşallah oyuncularımızı orada da göreceğiz."

İtalya 16 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktörü Daniele Zoratto ise Türkiye ile zorlu bir maç yaptıklarını ifade etti.

Türk Milli Takımı'nın fiziksel anlamda güçlü olduğuna değinen Zoratto, şöyle konuştu:

"Türkiye sahada gerçekten çok agresifti. Maalesef burada teknik kapasitemizi çok iyi gösteremedik. Çünkü, sahada inanılmaz bir rüzgar vardı. Bu bizi olumsuz etkiledi. Türkiye'nin hücum hattında 2 çok iyi oyuncusu var. Defansta görev yapan 4 numaralarını (Özgür Ortaç) da çok beğendim. 2001 doğumlu oyuncularda Türkiye çok iyi bir gelişim gösterdi. Çünkü, fiziksel olarak diğer genç milli takımlara oranla daha fazla gelişmişler. O yüzden kendilerini tebrik ediyorum."


AA

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı