Lüks cip trafik ışıklarında bekleyen 5 araca çarptı

Antalya'da trafik ışıklarında bekleyen 5 araca çarpan lüks cipin 22 yaşındaki sürücüsü, vatandaşlar tarafından linç edilmeye çalışıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'da aşırı süratli olduğu iddia edilen lüks cip, trafik ışıklarında bekleyen 5 araca çarpıp devrildi.

Alınan bilgiye göre, Muratpaşa ilçesinde hasarlı trafik kazasına karışan Sezer B. (22), kullandığı 06 DZE 40 plakalı lüks cipiyle bölgeden hızla uzaklaştı.

Sezer B. idaresindeki cip, Vatan Bulvarı Çallı Kavşağı'nda trafik ışıklarında bekleyen 34 NE 0894, 07 ZS 242, 07 D 4345, 10 ACE 97 ve 34 PF 3176 plakalı araçlara çarptıktan sonra devrildi.

Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan Sezer B, diğer sürücüler ve hasar gören araçlardakiler tarafından darbedildi. Polis ekiplerince kalabalıktan çıkarılarak linç edilmekten kurtarılan sürücü, bölgeden uzaklaştırıldı. Zanlı daha sonra polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kazada hafif yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Büyük hasar gören araçlar, çekicilerle yoldan kaldırıldı.

Sezer B'nin aracından duyulan yüksek sesli müzik ve cipteki "sallama" tabir edilen döner bıçağı dikkati çekti.

Bayram tatilinde böyle bir olay yaşadıkları için öfkelendiklerini dile getiren araç sürücüleri, Sezer B'den şikayetçi olduklarını söyledi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü