Lukaku'ya gürültü cezası

Manchester United'da forma giyen Romelu Lukaku, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Beverly Hills kentindeki evinde gürültü çıkardığı için 450 dolar para cezası aldı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Romelu Lukaku, gürültü çıkardığı gerekçesiyle mahkeme tarafından para cezasına çarptırıldı. 

İngiliz basınında yer alan habere göre, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Beverly Hills kentindeki evinde bu yaz düzenlediği partide gürültü çıkardığı için şikayet edilen 24 yaşındaki Belçikalı futbolcu, 450 dolar ceza ödeyecek.

Yaz transfer döneminde 75 milyon sterlin bonservisle Everton'dan Manchester United'a transfer olan Lukaku, takım arkadaşı Paul Pogba ile Beverly Hills'te çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Spor Haberleri

Kocaelispor sezonu böyle açtı
Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!