Lübnan'daki terör operasyonları

Terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada 1'i asker 2 kişi öldü

BEYRUT (AA) - Lübnan ordusunun Trablus şehrinde düzenlediği terör operasyonunda, biri asker 2 kişi öldü, bazı askerler yaralandı.

Lübnan ordusundan yapılan açıklamada, ülkenin kuzeyindeki Trablus şehrinde dün gece düzenenlenen terör operasyonunda çıkan çatışmada, bir askerin öldüğü, bazı askerlerin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, terör suçundan dolayı aranan Abdullah isimli şahsın, evine yapılan baskın sırasında karşılık verdiği, yaklaşık 3 saat süren ve el bombalarının da kullanıldığı çatışmada söz konusu kişinin ölü ele geçirildiği ifade edildi.

Çatışmanın sona ermesinin ardından evde yapılan aramada silahların ve askeri mühimmatın bulunduğu, öldürülen terör zanlısının kardeşinin de gözaltına alındığı kaydedildi.

Lübnan ordusu, ülkenin farklı bölgelerinde düzenlediği terör operasyonlarında, Suriye'deki savaşa katılıp Lübnan'a dönmüş veya Suriye'deki silahlı gruplarla irtibatı olan kişileri gözaltına alıyor.



AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY