Lübnan'da İsrail casusluğu suçlamasıyla gözaltı

Lübnan Emniyet Müdürlüğü, İsrail için casusluk yapmak suçlamasıyla, iki Lübnanlı, bir Filistinli ile ev işlerinde çalışan iki Nepalli gözaltına aldı

BEYRUT (AA) - Lübnan'da İsrail için casusluk yapmak suçlamasıyla iki Lübnanlı, bir Filistinli ve ev işlerinde çalışan Nepalli iki kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Lübnan Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, iki Lübnanlı, bir Filistinli ve ev işlerinde çalışan iki Nepalli, yurt dışındaki İsrail büyükelçileriyle iletişime geçerek, bilgi sağlamak suçlamasıyla gözaltına alındı.

Açıklamada, zanlıların sorgu sırasında Türkiye, Ürdün, İngiltere ve Nepal'deki İsrail büyükelçilerine bilgi sağladıklarını itiraf ettikleri belirtildi.

Ev işlerinde çalışan Nepallilerin, çalıştıkları evlerdeki kişilerle ile ilgili bilgileri Nepal'deki İsrail büyükelçilerine ilettikleri ifade edilen açıklamada, zanlıların mahkemeye sevkedildiği bilgisine yer verildi.


AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE