LG Stylus 2 Plus, n11.com’da satışta

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu n11.com, LG'nin yazma deneyimi sunan nano kaplamalı kalemli modeli Stylus 2 Plus'ı 949 liraya satışa sunuyor. n11.com açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu n11.com, LG'nin yazma deneyimi sunan nano kaplamalı kalemli modeli Stylus 2 Plus'ı 949 liraya satışa sunuyor.

n11.com açıklamasına göre, LG'nin orta seviyede fazlasıyla sevilen Stylus serisi, Stylus 2 Plus modeliyle öne çıkıyor. n11.com’un Elektronik kategorisinin radarından kaçmayan ve orta seviyede sevilen bir model olarak ön plana çıkan Stylus 2 Plus, 949 lira fiyatıyla satışa sunuluyor.

1.4GHz hızındaki 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 435 işlemcisi ve Adreno 505 grafik işlem birimine sahip olan cihaz, 3GB RAM ve 16GB dahili depolamayla geliyor. 16MP arka ve 8MP ön kamerasıyla LG Stylus 2 Plus, değiştirilebilir yapıdaki 3.000mAh bataryasıyla da dikkati çekiyor.

Note serisinden aşina olunan bir Sytlus kalemi de barındıran telefon fiyat performans anlamında da iddialı. Ürün e-ticaret platformu n11.com’da 949 lira fiyatıyla satışa sunuluyor.


AA

Gündem Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda önemli değişiklikler
Erdal Beşikçioğlu'nun Dansı Sosyal Medyada Gündem Oldu
Diyanet'ten 'her gün etli yemek var' haberine açıklama
Çiftçilere müjde üstüne müjde
Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu