Lastik geri dönüşüm fabrikasında 7 saat süren yangında soğutma çalışmaları başladı

Diyarbakır'da bir lastik dönüşüm fabrikasında gece saatlerinde başlayan yangın söndürüldü.

Diyarbakır'da bir lastik dönüşüm fabrikasında gece saatlerinde başlayan yangın söndürüldü. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgilere göre, Diyarbakır-Elazığ yolu üzerinde bulunan bir lastik dönüşüm fabrikasında sabah 04.00 sularında yangın çıktı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine Bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve kolluk kuvvetleri sevk edildi.

Yangın yaklaşık 7 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı