Lapseki panayırı dolu dolu geçti

Çanakkale'de Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren panayır dolu dolu geçti.

Çanakkale'de Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren panayır dolu dolu geçti.

Lapseki Belediyesi Geleneksel Panayırı 17 Ağustos'ta Yeni Kordon mevkiinde başladı. Belediye personeli tarafından hazırlanan 500 peronda toplam 300 panayır esnafı tezgah açtı. Panayırda yetişkin ve çocuklar için oyun ve eğlence alanları renkli görüntüler oluşturdu. Çocuklar ve gençler, geleneksel panayırda birbirinden eğlenceli aktiviteler, sportif faaliyetler ve geleneksel çocuk oyunlarıyla eğlenceli zamanlar geçirdi.

Vatandaşlar, giyimden ayakkabıya, tuhafiyeden, zücaciye ürünlerine kadar her şeyi rahatlıkla ve uygun fiyatla buldu. Çeşitli etkinliklerle de renk katılan panayırda hem esnaf hem vatandaşlar doyasıya eğlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ercan Kesal Antalya'da kitap imzaladı
KONYA BOZKIRINDAN NEMRUT ZİRVESİNE
Konya’dan Afyon’a Gizemli Yolculuk: Onur Akbaş’ın Yeni Romanı Çıktı!
Süleyman Soylu film galasında ortaya çıktı
3 DÖNEM TEK VÜCUTTA