Lalezar’dan gençlere öneri

Lalezar Derneği Sağlık Çalışanları Eğitim Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübünün düzenlediği programa katılım yoğun oldu.

 


Lalezar Derneği Sağlık Çalışanları Eğitim Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübünün düzenlediği programa katılım yoğun oldu. Programda konuşan Lalezar Derneği Başkanı Dr. Ayşe Kara, yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Özellikle gençleri kazanmanın önemine değinen Kara, üniversite öğrencileri için kamplar  düzenlediklerini kaydedip şunları söyledi: "Bu kamplarda öğrencilerimiz hem manevi yönden tatmin ediliyor hem de dikiş, yemek gibi konularda bilgi alıyorlar. Bu hayırlara vesile olan kardeşlerimize, destek veren herkese teşekkür ederiz."

ÖNERİLER VERİLDİ

Ümmet bilincinin önemine de vurgu yapan Dr. Ayşe Kara gençlere yeniden ümmet olma konusunda ümit aşıladıkları için tüm çalışanlarin gayretlerinden memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Programa konuşmacı olarak katılan İstanbul Kulis Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Şahinboy Doğan ise internetin riskleri ve zararları üzerine dinleyenleri bilgilendirdi. Program yemek ikramı ve hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

 

Yerel Haberleri

KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU
Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ