Laf atma kavgası ortalığı savaş alanına çevirdi

Avcılar'da sahilde yaşlı bir adam ile gençler arasında iddiaya göre "bana laf attın" meselesi yüzünden taşlı sopalı kavga çıktı.

Avcılar'da sahilde yaşlı bir adam ile gençler arasında iddiaya göre "bana laf attın" meselesi yüzünden taşlı sopalı kavga çıktı. Kavgayı polis havaya ateş ederek dağıtırken, olaya karışanlar gözaltına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde Avcılar sahilde yaşandı. İddiaya göre yaşlı bir adamla, bir grup genç arasında "bana laf attın" meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Çıkan tartışma büyüyerek taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavga eden tarafları ayırmak için ilk müdahale sahildeki güvenlik görevlileri tarafından yapıldı.

Olay yerine yakın olan polis ekipleri tarafları ayırmak için havaya birkaç el ateş etti. Taraflar polis ekiplerinin müdahalesi ardından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

YAŞANAN KAVGA ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yaşanan kavga anları ise orada bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde şahısların birbirlerine sopa, taş ve yumruklarla vurması yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÇÖPTE BAŞLADI, SANAYİYE YAYILDI
Zabıtalara Direnen Dilenci Kadın “Taciz Ediyorlar” Diye Bağırdı
Ehliyetsiz 3.30 promil alkolle direksiyon başına geçti, 200 bin TL ceza yedi
5 Casper daha gözaltında
İzmir’de özel okulda akran zorbalığı ve veli şiddeti