KYK'lı gençlerden Mehmetçik'e dua

- Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda çalışan personel ve yurtlarda barınan gençler, Afrin'e yönelik operasyona katılan ve sınır boylarında nöbet tutan Mehmetçik için bir araya geldi


ANKARA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda çalışan personel ve yurtlarda barınan gençler, Afrin'e yönelik operasyona katılan ve sınır boylarında nöbet tutan Mehmetçik için buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığının internet sitesinde yer alan habere göre Afrin kırsalında yer alan teröristleri etkisiz hale getirmek, sınır güvenliğini ve bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak amacıyla gerçekleştirilen operasyon dolayısıyla KYK'lı gençler, birlik ve beraberlik uğruna mücadele veren kahraman Türk ordusu için destek mesajı verdi, Fetih suresi okuyarak dua etti.

KYK yurtları Türk bayraklarıyla donatılırken, bazı illerde de KYK'lı gençlerce, vatandaşlara Türk bayrakları ve lokma dağıtıldı, güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulunuldu.

AA

Gündem Haberleri

İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı
YSK’nın yeni başkanı Serdar Mutta oldu
Güneş’e ODTÜ İmzası: Yerli Rover CHERI Ay İçin Gün Sayıyor
CAN PAZARI RAKAMLARA BÖYLE YANSIDI